Sökes: Makeupartist assistent

http://sofiaboman.com/blog/2016/07/03/sokes-makeupartist-assistent/

Studerar du till makeupartist eller har avslutat din utbildning och vill få erfarenhet inom branschen? Jag söker nu en assistent som är intresserad av att följa med mig på mina uppdrag under hösten för att hjälpa mig med diverse sysslor.

Som makeupartist assistent kommer du få följa med mig på mina uppdrag i den mån du har möjlighet. Vi kommer tillsammans överens om vad som passar oss, men jag förväntar mig att du kan följa med på minst ett uppdrag i veckan. Läs mer om vad Makeupartist Emma Schatz och jag hittat på under hennes praktik hos mig här.

Du är självgående och flexibel, då tiderna för uppdragen varierar (allt ifrån tidiga morgnar till sena kvällar, vardagar som helger). Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av egna uppdrag, men ska gärna ha varit ute på praktik och känna dig bekväm med att göra en och annan enklare sminkning. Det är ett plus om du även kan enklare hårstyling.

Praktiken är obetald, men betaluppdrag kan förekomma. Praktiken utgår från Helsingborg så om du bor på annan ort är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

Ansökan
Skicka din ansökan till makeup@sofiaboman.com senast den 31 augusti. Kontakt/intervju sker löpande. Du behöver inte bifoga CV, men berätta gärna lite om dig själv, varför du skulle vilja vara min assistent, vad du tidigare gjort (bifoga gärna bilder) samt vad som mest intresserar dig inom makeup.

Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar, mejla mig eller skicka iväg ett PM. Ser så fram emot din ansökan!

Kommentera