Sökes: Makeupartist assistent

http://sofiaboman.com/blog/2017/07/21/sokes-makeupartist-assistent-2/

Studerar du till makeupartist eller har avslutat din utbildning och vill få erfarenhet inom branschen? Jag söker nu en assistent som är intresserad av att följa med mig på mina uppdrag under hösten för att hjälpa mig med diverse sysslor.

Som makeupartist assistent kommer du få följa med mig på mina uppdrag i den mån du har möjlighet (i minst 6 mån). Vi kommer tillsammans överens om vad som passar oss, men jag förväntar mig att du kan följa med på minst ett uppdrag i veckan.

Du är självgående och flexibel. Tiderna för uppdragen varierar (allt ifrån tidiga morgnar till sena kvällar, vardagar som helger) och en hel del resande ingår till olika orter runtom i Skåne med omnejd. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av egna uppdrag, men ska gärna ha varit ute på praktik och känna dig bekväm med att göra en och annan sminkning. Det är ett plus om du även kan enklare hårstyling.

Praktiken är obetald, men betaluppdrag kan förekomma så småningom. Praktiken utgår från Helsingborg så om du bor på annan ort är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan märkt med ”MUA assistent ansökan” till makeup@sofiaboman.com senast den 31 augusti. Kontakt/intervju sker i början av september. Du behöver inte bifoga CV, men berätta gärna om dig själv, vad du tidigare gjort i makeup och hårstyling (bifoga bilder eller länk till portfolio) och varför du skulle vilja vara min assistent.

Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar, mejla mig eller skicka iväg ett PM. Ser så fram emot din ansökan!

Kommentera