INFO & VILLKOR

INFORMATION & VILLKOR

 

PRIS

Gällande prislista finner du här. Jag förbehåller mig rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan dessa utförs till avtalat pris.

 

RESA & BOENDE

Kostnader för resa och övernattning kan tillkomma. Resersättning med 4 kr/km tillkommer på alla priser vid uppdrag utanför Helsingborg. Vid längre resor, utanför Skåne eller utomlands, kommer vi tillsammans överens om ett paketpris som inkluderar resa och boende.

 

ALLMÄNNA VILLKOR VID BOKNING

Efter en första konsultation, får du en faktura på det totala bokningsbeloppet. Inom 7 dagar ska halva beloppet betalas in som handpenning. När handpenningen är betald får du en bekräftelse av mig via e-post och bokningen är då bindande för båda parter. Handpenningen räknas därefter av från det totala bokningsbeloppet och resterande belopp betalas in senast 14 dagar innan bröllopet. Vänligen notera att bokningen inte är giltig förrän handpenning är betald och att jag inte kan garantera önskade datum om betalning inte sker i tid.

 

Om du av någon anledning skulle behöva avboka eller omboka uppdrag, gäller följande:

 

  • Av- och ombokning av uppdrag ska göras till mig skriftligen via e-post eller SMS.
  • Vid ombokning, meddela mig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. I annat fall kan jag behöva debitera dig för uppkomna kostnader samt kostnader som kan tillkomma vid en ombokning.
  • Handpenning återbetalas vid avbokning senast 14 dagar före bokat datum för konsultation och provmakeup. Vid avbokning senare än 14 dagar före samt under eller efter provtillfället, återbetalas avgiften ej.
  • Vid avbokning, meddela mig senast 14 dagar före bokad tid. I annat fall riskerar du att bli debiterad en avbokningskostnad.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan bokat datum för bröllop, debiteras du full avgift för uppdraget (dvs det totala fakturerade beloppet).

 

Om jag av någon anledning skulle behöva omboka en tid, meddelar jag dig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. Jag har än så länge inte behövt avboka något bröllopsuppdrag (peppar, peppar!), men skulle det vara så att jag måste avboka så kommer jag göra allt för att försöka se till att en annan makeupartist kan vara på plats. Erlagd avgift för arbete som inte utförts återbetalas.

 

 

CHECKLISTA INFÖR PROVMAKEUP & BRÖLLOP

 

Nedan har jag listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför provtillfället och den stora dagen.

 

Skicka över en bild på dig själv inför provtillfället. Det underlättar för mig om jag har sett dig innan.

Beskriv dina önskemål och skicka gärna även över inspirationsbilder.

Meddela mig i god tid inför bröllopet om övriga tjänster önskas (ex tärnor).

Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.

Du bör sitta lite högre upp på en barstol eller ett bord. Alternativt att vi båda sitter i samma höjd på varsin stol.

Jag behöver en liten yta att lägga sminket på (på din högra sida). Om jag även ska göra ditt hår är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten.