FÖRETAG

 

Söker du makeupartist till reklam, mode/modevisning, film, tv, musikvideo, porträttfotografering eller företagsevent? Är du fotograf och söker samarbeten inför workshop/fototräff, bröllop, gravidfotografering eller liknande? Skåne, Helsingborg, Malmö, Lund

Jag frilansar som makeupartist och har gjort lite av varje (läs gärna mer om mig här). Några av mina uppdragsgivare: Stayhard, Pillowtalk.se, Viasat Norge, Deep Vision, Fingerprints, Nordic Model Agency, by Frida EM, H&M, Hööks, E.Malla.S och Petra Lilja. Jag gör både makeup och hårstyling, ibland även styling, och stannar gärna kvar under tiden för uppdraget för att se till att makeup och hår håller sig bra eller för att göra ändringar. Skulle det vara så att du/ni är i behov av flera makeupartister, har jag flera goda samarbeten och hjälper gärna till med att lösa det. Mitt företag är godkänt för F-skatt och utgår från Helsingborg, men jag reser gärna iväg på uppdrag vart det än bär.

 

Ta en titt på lite bilder och videos från uppdrag som jag tidigare gjort i min portfolio här och kontakta mig gärna med dina/era idéer, önskemål och för offert!