PERSONALPORTRÄTT

PERSONALPORTRÄTT

 

 

För er som vill göra fotografering av personalporträtt till en rolig aktivitet!

 

Vi skapar de bästa förutsättningarna för bra bilder där personalen känner sig bekväma med sig själva.

 

Alla, även männen, får en diskret och naturlig makeup inför fotograferingen för att den gör så stor skillnad på kort. Den syns knappt, men har funktionen att den framhäver ansiktsdrag, tar bort glans i ansiktet och döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen.

 

Fotograferingen gör vi hos er i en trevlig och avslappnad miljö, helst utomhus. Under fotograferingen får personalen hjälpas åt med att sköta ljusreflektorn åt sina kollegor och på så vis är de också med och skapar varandras bilder.

 

Vi vill att alla ska ha roligt och känna sig uppmärksammade. Upplägget är därför gjort så att vi kan hålla ett trivsamt tempo. Det finns tid för frågor om smink eller fotografering och poser.

 

 

 

 

HELDAG 16 500:-

 

- Heldag med vårt team

- Makeup och fotografering av upp till 20 personer

- 1 porträttbild per anställd

- Foton bakom kulisserna tagna av makeupartist

- Vi kommer till er i städerna Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg

 

 

FÖR SMÅ FÖRETAG & ORGANISATIONER 9 500:-

 

- Halvdag med fotograf och en makeupartist från vårt team

- Makeup och fotografering av upp till 10 personer

- 1 porträttbild per anställd

- Vi kommer till er i städerna Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg

 

 

 

TILLVAL

 

ID / PASSERKORTSBILD

Passa på att ta ID/passerkortsbild på samma gång. Emma har med sig studioutrustning för att ta en extra bild per anställd mot enfärgad bakgrund.

 

Tilläggspris 4 000 kr per heldag

Tilläggspris 2 500 kr för en halvdag

 

MÅNGA ANSTÄLLDA?

Från och med tredje dagens fotografering utgår en rabatt med 15% på hela paketet.

 

 

 

 

VÅRT TEAM

 

Teamet består av mig, fotografen Emma Ingolf och makeupartisten Emma Schatz. Vi har arbetat ihop flertalet gånger och känner varandra väl. Vi arbetar på samma vis genom att lyssna på varje individ för att göra att just den personen mår bra och får det som hen trivs bäst med. Beroende upplägg kommer antingen hela teamet eller två av oss till er.

 

 

EMMA INGOLF, FOTOGRAF & STORYTELLER

 

"Något som gör det så roligt att arbeta med Emma är att hon alltid är öppen för nya idéer och har du brist på egna, kommer hon gärna med förslag. Hon har god framförhållning, koll på läget och är tydlig i sin kommunikation.

 

Bakom kameran har Emma en fantastisk förmåga att få sina modeller att känna sig bekväma och ha roligt och för att lyckas med det är hon inte rädd för att bjuda på sig själv. Även personer som aldrig stått framför kameran kan hon få att glänsa. Kort och gott: en glad, sprallig och professionell fotograf med hjärtat på rätta stället!"

 

(Sofia Boman, makeupartist)

 

 

 

 

SOFIA BOMAN, MAKEUPARTIST

 

"Med till synes osynliga medel lyckas Sofia förstärka varje människas finaste drag. Det gör hon dels genom sin förmåga att se dem dels genom sin yrkesskicklighet.

 

Sofia är en fantastisk makeupartist och människa. Hon lyckas kombinera professionalism med varm medmänsklighet och är uppmärksam på kundens önskemål och sinnesstämning. Hon är tillmötesgående men inte rädd för att berätta sina egna åsikter. Jag känner därför både stor tillit och respekt för Sofia och arbetar med henne så ofta jag får möjlighet."

 

(Emma Ingolf, fotograf)

 

 

EMMA SCHATZ, MAKEUPARTIST

 

”Emma är flexibel, pålitlig och duktig i sin roll som makeupartist. Ingen utmaning är för stor eller för liten för att lösas. Hon är engagerad, målmedveten och bryr sig om helheten. Att alltid försöka göra sitt bästa och att ständigt vilja utvecklas är kvalitéer som Emma har och som gör det roligt att arbeta med henne!

 

Hon är mycket noggrann, kreativ, lyhörd och mån om sina kunder. Trots ganska kort tid i branschen lever hon redan upp till alla krav man kan ställa på en makeupartist och jag kan alltid lita på att hon levererar! Därför är jag jätteglad att ha med henne i teamet."

 

(Emma Ingolf, fotograf)

 

 

 

BOKNING & KONTAKT

 

Vi har ett väl fungerande upplägg, men anpassar det naturligtvis efter företaget vi ska till. Om ni har önskemål om att kombinera fotograferingen med andra aktiviteter eller att ha något särskilt tema är ni välkomna att höra av er med era idéer.

 

För mer information och bokning, kontakta mig eller Emma Ingolf.