PRISER & INFO

 

Som frilansande makeupartist anpassar jag mig efter dina behov och önskemål. Du behöver inte ta dig någonstans - jag sminkar dig på tid och plats som du önskar! Se prislista nedan. Notera att detta är ett urval och att andra idéer, förfrågningar och önskemål är välkomna. Har du några som helst funderingar eller vill att jag skräddarsyr ett paket för dig/er, tveka inte över att kontakta mig! För företagsuppdrag, se hit!

 

 

Är du ute efter makeup och/eller hårstyling till bröllop? Titta in på Brudmakeup.se där du kan läsa mer om hur jag arbetar med bröllop, se prislista och bilder från tidigare bröllopsuppdrag.

 

 

 

MAKEUP 1495:-

 

DAGMAKEUP

En naturlig makeup som framhäver dina naturliga drag, t ex inför en porträttfotografering (CV-, pass- eller id-foto), en arbetsintervju eller en date. Inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas.

 

FESTMAKEUP

En makeup för speciella tillfällen när du vill vara extra fin, t ex inför en fest eller ett event (student, bal eller sittning). Inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas.

 

 

MAKEUP & HÅR 2495:-

 

Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas och hårstyling. Skicka ett mejl till mig med tid och plats för makeup, dina önskemål (färger, tema, stil). Bifoga gärna även inspirationsbilder samt dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig med mer information.

 

 

HÅRSTYLING 1495:-

 

Priset ovan gäller enklare hårstyling. För att kunna göra en bedömning och ge dig en prisuppgift på håruppsättning alt hårstyling, behöver jag veta vilka önskemål du har. Skicka ett mejl till mig med en beskrivning och bifoga gärna inspirationsbilder så återkommer jag.

 

 

PERSONLIG MAKEUP RÅDGIVNING

 

Lär dig mer om hur du kan sminka dig själv till vardags och/eller till fest! Vi träffas för en behovsanalys och konsultation (ca 3h) för att gå igenom vad du har i din sminkväska i dagsläget och hur du använder dig av det. Tillsammans utvärderar vi sedan vad det är du vill förändra. Jag ger dig tips på hur du kan sminka dig själv till vardags och fest samt hjälper dig hitta eventuella produkter som du saknar för att uppnå ett gott resultat utifrån din egen budget. För mer information och prisuppgift, kontakta mig med dina önskemål.

 

 

GENERATIONSFOTO

 

Överraska din mor, mormor eller kanske syster med en fotografering tillsammans med mig och fotografen Jeanette Birkholm. Vi har satt ihop ett paket med makeup och hårstyling inför fotografering på överenskommen plats. För mer information och prisuppgift, se här. Skulle ni ha andra önskemål, skräddarsyr vi ett paket för er!

 

 

EVENT & SFX MAKEUP

 

Har du önskemål om att bli sminkad inför ett event? Pride, företagsevent, halloween eller annat tillfälle? Kontakta mig för mer information och prisuppgift. Sfx makeup

 

 

MÖHIPPA & SVENSEXA

 

Överraska den blivande bruden eller varför inte brudgummen med valfri makeup, t ex fest- eller dragmakeup. Jag kommer dit ni önskar och gör valfri makeup och hårstyling. För mer information och prisuppgift, kontakta mig med era önskemål och idéer på upplägg för möhippa/svensexa.

 

 

TRASH THE DRESS

 

Låt inte bröllopsklädseln bara ligga undangömd i garderoben. Trash the Dress är en unik fotografering då du/ni får möjlighet att använda bröllopsklädseln igen, men i en helt ny situation och miljö - i havet, i regn... Bara fantasin sätter gränser! Jag gör makeup och hår på överenskommen plats inför fotograferingen i samarbete med D&S photography. För mer information och exempel på bilder från en trash the dress fotografering, se här.

 

 

PRESENTKORT

 

Ge bort ett presentkort med valfritt belopp. Presentkortet gäller valfri behandling i 6 månader från köptillfället. Kontant återbetalning medges ej. Presentkortet kan postas till dig som beställare eller till personen som du önskar överraska. En administrativ avgift på 10 kr och porto tillkommer.

 

 

* Lösögonfransar (trebensfransar eller helrad), inte fransförlängning.