Vad ska en MUA hitta på nu?

https://sofiaboman.com/blog/2020/05/04/vad-ska-en-mua-hitta-pa-nu/

Vi är många som planerat och sett fram emot den kommande tidens uppdrag. För många frilansande makeupartister är det ju högsäsong, bl a på grund av den stundande bröllopssäsongen och för att många uppdrag trillar in nu när solen är här. Och för er som ska ta studenten eller som diplomeras och snart ska ut i arbetslivet, hur ska ni gå tillväga?

Situationer vi befinner oss i är inte rolig, men det kommer ett ”efter” så vi får helt enkelt anpassa oss! Och vet ni vad? Det är ju nu det passar som bäst att fördjupa sig i sånt som man kanske annars inte har tid till!

Jag vet inte hur det är för er, men det här ”hemmasittandet” får mig att bli kreativ, bubbla av idéer och ta tag i sånt som jag vanligtvis inte hinner med annars. Jag har ju bl a startat @frilansmua och komma igång med skrivandet på bloggen igen! 

Är du som jag och bara bubblar av idéer eller vad gör du för att hålla kreativiteten igång?

I nästa inlägg listar jag 10 tips för hur du vidareutvecklar ditt varumärke/företag och förbereder dig för tiden ”efter” vare sig du är under utbildning, nyutexad eller frilansar som makeupartist.

Foto: Lina Arvidsson
Makeup & hår: Sofia Boman
Dansare & modell: Emy

Lämna en kommentar