FÖRETAG


Söker du/ni makeupartist & hårstylist till modefotografering, reklam, film, tv, musikvideo, företags- eller porträttfotografering?

 Skåne, Helsingborg, Malmö, Lund

Jag frilansar som makeupartist och har haft äran att få prova på det mesta i branschen. Jag gör både makeup och hårstyling, ibland även styling, och stannar gärna kvar under tiden för uppdraget för att se till att makeup och hår håller sig bra eller för att göra ändringar. Skulle det vara så att du/ni är i behov av flera makeupartister, har jag flera goda samarbeten och hjälper gärna till med att lösa det. Mitt företag är godkänt för F-skatt och utgår från Helsingborg, men jag reser gärna iväg på uppdrag.


Några av mina klienter/uppdragsgivare: Stayhard, Thule, Pillowtalk.se, Viasat Norge, Sunstar GUM, Deep Vision, Fingerprints, Nordic Model Agency, SVT, H&M, Hööks och E.Malla.S. Ta en titt på lite bilder och videos från uppdrag som jag tidigare gjort i min portfolio här!


Kontakta mig gärna med dina/era idéer, önskemål och för offert!PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR