CHECKLISTA


Nedan har jag listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför uppdraget när bokningen är bekräftad och klar!


☐ För att jag ska kunna upprätta en faktura till dig, behöver jag ta del av följande uppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-post.


☐ Skicka över en bild på dig själv. Det underlättar för mig om jag har sett dig innan.


☐ Beskriv dina önskemål och skicka gärna även över inspirationsbilder på makeup och/eller hårstyling.


☐ Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.


☐ Du bör sitta lite högre upp på en barstol alternativt att vi sitter i samma höjd på varsin vanlig stol. Vid hårstyling är det bättre med en vanlig stol för att vi ska kunna stå ergonomiskt.


☐ Jag behöver en liten arbetsyta för mina produkter, gärna på din högra sida. Förslagsvis ett bord eller en fönsterbänk. Ska jag även göra ditt hår är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten för ev värmeverktyg.


☐ Ska jag inte vara med dig under uppdraget och du ev behöver göra "touch ups" av makeupen, se till att du har läppstift eller glans som du kan fylla på med (under ex fotograferingen). Vet du med dig att du lätt blir glansig, köp in ett löspuder eller ett kompakt avmattningspuder som du kan dutta på eller använd sk blotting papers. Ta gärna en titt på Brudmakeup.ses touch-up kits här!


☐  Om vi ska vara på ett hotell, säg gärna till i receptionen att jag kommer och vilken tid så slipper du möta upp mig.PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR