PRISER

BRUD & BRÖLLOP     |     fr 2 495 :-


För mer information om hur jag jobbar med bröllop och hur du bokar mig, titta in på Brudmakeup.se.DAGMAKEUP     |     1 495 :-


En naturlig makeup som framhäver dina naturliga drag, t ex inför en porträtt-fotografering (CV-, pass- eller id-foto), arbetsintervju, första date eller annat tillfälle. Inkluderar lösögonfransar (sk trebensfransar) om sådana önskas. Tid: ca 1 h. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.FESTMAKEUP     |     1 495 :-


En makeup  för speciella tillfällen när du vill vara extra fin, t ex inför en fest eller ett event (student, bal eller sittning). Inkluderar lösögonfransar (sk trebensfransar) om sådana önskas. Tid: ca 1 h. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.ÖVRIG MAKEUP     |     fr 1 495 :-


SFX makeup inför Halloween eller annat läskigt tillfälle. Dragmakeup inför Pride. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.HÅRSTYLING     |     1 495 :-


Valfri enklare hårstyling. Tid: ca 1 h. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.MAKEUP & HÅRSTYLING     |     2 495 :-


Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar (sk trebensfransar) om sådana önskas och valfri enklare hårstyling. Tid: ca 2-3 h. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.
MAKEUP RÅDGIVNING     |     2 495 :-


Lär dig mer om hur du sminkar dig till vardags och/eller till fest! Vi träffas för en behovsanalys och konsultation (ca 2-3h) för att gå igenom vad du har i din sminkväska i dagsläget och hur du använder dig av det. Jag ger dig tips på hur du  kan sminka dig och hjälper dig hitta eventuella produkter som du saknar för att uppnå ett gott och önskvärt resultat.FÄRG MAKEUP     |     20% rabatt


Jag är ambassadör för FÄRG makeup så nu kan du beställa #crueltyfree makeup av mig. Som kund hos mig får du 20% rabatt. Gör din beställning här eller kontakta mig.
TESTSHOOT     |     fr 2 495 :-


Behöver du nya bilder till din portfolio? Jag gör makeup och hårstyling på new faces, modeller och statister inför fotografering av nya portfolibilder eller showreel. Jag samarbetar med en mängd fotografer och hjälper gärna även till med coaching för dig som är ny framför kameran. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.GRAVIDFOTOGRAFERING     |     fr 2 495 :-


Valfri makeup som inkluderar lösögonfransar (sk trebensfransar) om sådana önskas och valfri enklare hårstyling inför gravidfotografering. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.TRE GENERATIONER     |     fr 2 495 :-


Överraska någon i din familj med en fotografering där jag gör makeup och hårstyling och en fotograf fångar ögonblicken. Idéen kommer från en morsdag present som jag gav till min mamma och som blev en oförglömlig upplevelse. Ta en titt på några av bilderna här. Kontakta mig med dina önskemål.MÖHIPPA & SVENSEXA     |     fr 2 495 :-


Överraska den blivande bruden med en festmakeup inför möhippan eller varför inte brudgummen. Jag kommer dit ni önskar för makeup och hårstyling. Kontakta mig med dina/era önskemål och idéer på upplägg. TRASH THE DRESS     |     fr 2 495 :-


Låt inte bröllopsklänningen ligga undangömd i garderoben! Trash the dress är en unik fotografering då du/ni får möjlighet att använda bröllopsklädseln igen, men i en helt ny situation och miljö - bara fantasin sätter gränser! Jag gör makeup och hårstyling på överenskommen plats. Kontakta mig med dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder.
PRESENTKORT     |    fr 500 :-


Ge bort ett presentkort med valfritt belopp. Presentkortet gäller valfri tjänst ovan i 12 mån från köptillfället. Kontant återbetalning vid användning medges ej. Presentkortet skickas via e-post till dig eller till personen som du önskar överraska. 

Frilansande makeupartist och hårstylist som utgår från Helsingborg och reser ut till kund. Du behöver inte ta dig någonstans - jag sminkar dig på tid och plats som du önskar. Scrolla ner för priser på mina vanligaste tjänster.BOKA MIG HÄR!*Priserna är inkl moms. För företag tillkommer moms. Resekostnader med 4 kr/km tillkommer utanför Helsingborg. För mer information och villkor vid bokning, läs här.


VAD KUNDER SAGT OM MIG


"Dagen var helt fantastiskt, bättre än jag någonsin kunnat tänka mig! Du såg ju mitt lilla sammanbrott där utanför hotellet, ditt smink höll även för detta! :) Tusen tack för att du var med, ditt lugna sätt och din fantastiska talang för makeup är nånting alla borde få uppleva!"


- Ingrid, brud i Malmö 2015 -"Kæreste Sofia, tusind tak fordi du var med til at gøre min bryllupsdag helt fantastisk! Du er helt igennem en fantastisk person som er super professionel,rolig, sød og skøn! Min make up blev præcis som jeg havde håbet faktisk blev det bedre. Jeg sætter så stor pris på at netop du var min make up artist den vigtigste dagen i mit liv. Jeg kommer altid at huske dig og glæder mig til jeg får mulighed at booke dig igen!"


- Helene, brud i Helsingör 2016 -"Så roligt det var att träffa dig och tusen tack för all uppdatering! Längtar tills vi ses igen!"


- Alexandra, personlig makeup rådgivning i Malmö 2017 -"Thank you so much for yesterday. You were absolutely wonderful and so professional. Your organisation throughout the morning meant I could stay totally calm all morning (until the last 10 minutes!!). I am lucky to have found you! The girls and my mum all looked great and felt amazing which was really important to me."


- Alicia, brud i Kornhult 2015 -"Sofia är en glad, snäll, ödmjuk och en helt fantastisk person att arbeta med. Otroligt begåvad och extremt professionell. Jag kan varmt rekommendera Sofia till alla sammanhang där man vill och behöver en professionell Make up artist för en perfekt yttre look så väl inom smik och hår! 10/10 från mig."


- Patricija, fotograf 2018 -"Sofia är inte bara en toppen makeupartist - hon är även flexibel, en bra personkännare och super på att känna av läget. När man inte riktigt kan sätta ord på/beskriva hur man vill ha det har Sofia redan förstått och börjat fixa. Det bästa av allt är att hon får en att känna sig vackrare än någonsin. Tusen tack för att du hjälpte oss på vår stora dag!"


- Sandra, brud på Kullaberg 2017 -"Sofia är bäst! Hon gjorde hår och smink på min bröllopsdag! Kunde inte känt mig finare än vad jag gjorde den dagen! Hon var otroligt lyhörd för mina tankar och gjorde det som passade mig bäst både personlighetsmässigt och utseendemässigt. Ett extra plus är att Sofia är sjukt rolig och har en härlig personlighet! Så glad att jag valde dig och du var som en i gänget när vi gjorde oss klara med tärnorna!"


- Nathalie, brud i Ronneby 2018 -"Tack för ett otroligt proffsigt och varmt bemötande. Jag och min mamma strålade ikapp och kände oss så vackra som det bara går. Så himla nöjd. Sminket satt som berget och jag kände mig fräsch långt in på småtimmarna. Det blev en sån fin helhet med klänning, hår och smink och det är ju det som är den stora utmaningen egentligen. Bra jobbat!"


- Sara, brud i Helsingborg 2015 -"Vilken otroligt proffsig och härlig person, denna Sofia! Kunde inte varit mer nöjd och glad att jag anlitade henne för både make-up och hår till bröllopet! Tog sig tid att känna av vad jag ville, vi provade oss fram, ändrade tills vi båda blev nöjda, hjälpte till med allt man bad om och höll mina nerver i schack! Både hår och makeup satt hela dagen och även dottern kände sig som en prinsessa då hon gjorde hennes hår också. Kan varmt rekommendera henne!"


- Nina, brud i Helsingborg 2018 -"Fina Sofia gjorde hår och smink på mig på mitt bröllop och jag är så nöjd. Hon är proffsig ut i fingerspetsarna och trygg i det hon gör och hela hon utstrålar ett lugn som smittar av sig, vilket är mycket uppskattat som brud en dag när alla nerver är på spänn. Jag var väldigt nöjd med hur sminket och håret blev och det höll sig fint hela långa dagen och kvällen. Jag är också väldigt tacksam över att Sofia tog sig gott om tid att prova olika sminkningar och frisyrer på provtillfället, vilket gjorde mig lugn och trygg och sparade oss tid på den stora dagen. Tack Sofia för att du gjorde mig så fin och för ditt trygga, proffsiga och trevliga sällskap!"


- Jessica, brud i Skanör 2018 -"Kunde inte ha valt en bättre makeup artist för min bröllopsdag!! Sofia gjorde ett suveränt jobb!! Inte bara blev både hår och smink exakt vad jag tänkte mig - otroligt fint!! Väldigt fin håruppsättning, precis efter mina önskemål, och elegant sminkning (kommer aldrig vara så fin igen!). Sofia var verkligen en klippa under hela förmiddagen med förberedelser.. var det inte det ena så var det andra, och Sofia hade koll på allting och var förberedd med minsta lilla - om det så var en nål, bomull eller vad som. Helt fantastisk människa och otroligt proffsig och duktig!! Rekommenderar henne varmt - du är i goda händer!"


- Johanna, brud i Göteborg 2017 -För fler recensioner, titta in på min Facebooksida!