INFO & VILLKOR


Om inte annat avtalats, gäller följande villkor vid bokning. För mer information om vad som gäller vid bokning av bröllopsuppdrag, klicka in på www.brudmakeup.se. Har du några som helst funderingar, läs gärna svaren på vanliga frågor som jag får och skulle du fortfarande ha några funderingar är du välkommen att kontakta mig.PRIS


Gällande prislista finner du här. Jag förbehåller mig rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan dessa utförs till avtalat pris.RESA & BOENDE


Kostnader för resa och övernattning kan tillkomma. Resersättning med 4 kr/km tillkommer på alla priser vid uppdrag utanför Helsingborg (över 10 km). Vid längre resor, utanför Skåne eller utomlands, kommer vi tillsammans överens om ett paketpris som inkluderar resa och eventuellt även boende.ALLMÄNNA VILLKOR VID BOKNING


När jag har mottagit din förfrågan, får du en bekräftelse av mig via e-post med information om uppdrag och betalning. Vänligen notera att bokningen inte är giltig förrän jag har mottagit en bekräftelse av dig och handpenning på halva avgiften inbetalats. Vad som gäller din bokning, framkommer i bokningsbekräftelsen. Betalning sker via faktura till bankgiro eller via swish. Se betalningsalternativ nedan.AV- OCH OMBOKNING


Om du av någon anledning skulle behöva avboka eller omboka uppdrag gäller följande:


  • Av- och ombokning av uppdrag ska göras till mig skriftligen via e-post eller SMS.
  • Vid ombokning, meddela mig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. I annat fall kan jag behöva debitera dig för uppkomna kostnader samt kostnader som kan tillkomma vid en ombokning.
  • Vid avbokning, meddela mig senast 7 dagar före bokad tid. I annat fall riskerar du att bli debiterad en avbokningskostnad.
  • Vid avbokning senare än 48 h innan bokad tid, debiteras du halva avgiften för uppdraget.
  • Vid avbokning senare än 24 h innan bokad tid, debiteras du full avgift för uppdraget.


Om jag av någon anledning skulle behöva omboka en tid, meddelar jag dig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. Skulle det vara så att jag måste avboka så kommer jag göra allt för att försöka se till att en annan makeupartist kan vara på plats. Erlagd avgift för arbete som inte utförts återbetalas.BETALNINGSALTERNATIV


Jag erbjuder följande betalningsalternativ:


  • Swish till 1233959418. Vänligen uppge ocrnr eller ditt namn i meddelandefältet vid inbetalning.
  • Bankgiro 251-1202. Vänligen uppge ocrnr alternativt ditt namn i meddelandefältet vid inbetalning.


Delbetalning. Du kan betala i egen takt och väljer själv hur du delar upp betalningen. Meddela mig så kommer vi överens om förfallodatum för det totala beloppet.


Är ni flera som ska dela på betalningen, skickas faktura till den som gjort bokningen. Separata inbetalningar kan sedan göras så länge namn och ocrnr uppges. 
CHECKLISTA!


Nedan har jag listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför uppdraget.


☐ Skicka över en bild på dig själv. Det underlättar för mig om jag har sett dig innan.


☐ För att jag ska kunna upprätta en faktura till dig, behöver jag ta del av följande uppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-post.


☐ Beskriv dina önskemål och skicka gärna även över inspirationsbilder på makeup och/eller hårstyling.


☐ Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.


☐ Du bör sitta lite högre upp på en barstol eller ett bord alternativt att vi båda sitter i samma höjd på varsin stol. Vid hårstyling är det bra om du sitter på en vanlig stol för att jag ska kunna stå ergonomiskt.


☐ Jag behöver en liten arbetsyta för mina produkter, gärna på din högra sida. Förslagsvis ett bord eller en fönsterbänk. Ska jag även göra ditt hår är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten för ev stylingverktyg.


☐ Ska jag inte vara med dig under uppdraget och du ev behöver göra "touch ups" av makeupen, se till att du har läppstift eller glans som du kan fylla på med (under ex fotograferingen) samt hårspray. Vet du med dig att du lätt blir glansig, köp in ett löspuder eller ett kompakt avmattningspuder som du kan dutta på eller använd sk blotting papers.

 

☐  Om vi ska vara på ett hotell, säg gärna till i receptionen att jag kommer och vilken tid så slipper du möta upp mig.

 PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR