INFO & VILLKOR

Om inte annat avtalats, gäller följande villkor vid bokning. För mer information om vad som gäller vid bokning av bröllopsuppdrag, titta in på www.brudmakeup.se. Har du några som helst funderingar, läs gärna svaren på vanliga frågor som jag får och skulle du fortfarande ha några funderingar är du välkommen att kontakta mig.



PRIS


Gällande prislista finner du här. För företag tillkommer moms. Jag förbehåller mig rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan dessa utförs till avtalat pris.



RESA & BOENDE


Kostnader för resa och övernattning kan tillkomma. Resersättning med 4 kr/km tillkommer på alla priser vid uppdrag utanför Helsingborg (över 10 km). Vid längre resor, utanför Skåne eller utomlands, kommer vi tillsammans överens om ett paketpris som inkluderar resa och eventuellt även boende.



ALLMÄNNA VILLKOR VID BOKNING


När jag har mottagit din förfrågan, får du en offert/bokningsbekräftelse av mig via e-post med information om uppdrag och betalning. Vänligen notera att bokningen inte är giltig förrän jag har mottagit en bekräftelse av dig och handpenning på halva avgiften inbetalats. Vad som gäller din bokning, framkommer i bokningsbekräftelsen.



BETALNING


Betalning sker via faktura till bankgiro eller via swish.


 • Swish till 1233959418. Vänligen uppge ocrnr eller ditt namn vid inbetalning.
 • Bankgiro 251-1202. Vänligen uppge ocrnr alternativt ditt namn i meddelandefältet vid inbetalning.


  Är ni flera som ska dela på betalningen, skickas faktura till den som gjort bokningen. Separata inbetalningar kan sedan göras så länge namn och ocrnr uppges. 


  Du kan betala i egen takt och väljer själv hur du delar upp betalningen. Meddela mig så kommer vi överens om förfallodatum för det totala beloppet eller annat betalningsupplägg.



  AV- OCH OMBOKNING


  Om du av någon anledning skulle behöva avboka eller omboka uppdrag gäller följande:


  • Av- och ombokning av uppdrag ska göras till mig skriftligen via e-post eller SMS.
  • Vid ombokning, meddela mig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. I annat fall kan jag behöva debitera dig för uppkomna kostnader samt kostnader som kan tillkomma vid en ombokning.
  • Vid avbokning, meddela mig senast 7 dagar före bokad tid. I annat fall riskerar du att bli debiterad en avbokningskostnad.
  • Vid avbokning senare än 48 h innan bokad tid, debiteras du halva avgiften för uppdraget.
  • Vid avbokning senare än 24 h innan bokad tid, debiteras du full avgift för uppdraget.


   Om jag av någon anledning skulle behöva omboka en tid, meddelar jag dig snarast möjligt och om möjligt senast 24 h innan bokad tid. Skulle det vara så att jag måste avboka så kommer jag göra allt för att försöka se till att en annan makeupartist kan vara på plats. Erlagd avgift för arbete som inte utförts återbetalas.




   CHECKLISTA!


   Nedan har jag listat några saker för dig att tänka på och förbereda inför uppdraget.


   ✓  Skicka över en bild på dig själv. Det underlättar om jag har sett dig innan.


   ✓  Beskriv dina önskemål och bifoga gärna inspirationsbilder på makeup/hårstyling. Bilder säger mer än ord!


   ✓  För att jag ska kunna upprätta en faktura till dig, behöver jag ta del av följande uppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-post.


   ✓  Vi bör hålla till i ett ljust rum. Gärna nära ett fönster eller under lampor med vitt ljus.


   ✓  För att du ska känna dig bekväm under tiden för stylingen och jag ska kunna arbeta ergonomiskt bör du sitta på en barstol alternativt att vi sitter i samma höjd på vanliga stolar. Vid hårstyling är det bättre om du sitter på en vanlig stol och jag står upp.


   ✓  Jag behöver en liten arbetsyta för mina produkter vid din sida, förslagsvis ett bord eller en fönsterbänk. Ska jag även styla ditt hår, är det bra om det finns ett kontaktuttag i närheten för stylingverktyg.


   ✓  Ska jag styla ditt hår, tvätta håret senast kvällen innan. Håret är lättare att arbeta med då och resultatet blir bättre. Det riskerar annars att bli "flygigt".


   ✓  Ha gärna på dig en kimono, skjorta med knappar eller något som är lätt att dra över huvudet för att inte förstöra makeup och frisyr vid ombyte.


   ✓  Ska jag inte vara med dig under uppdraget och du behöver göra "touch ups"? Se till att du har något till läpparna som du kan fylla på med samt hårspray. Vet du med dig att du lätt blir glansig i ansiktet, ha med dig ett löspuder eller ett kompakt avmattningspuder som du kan dutta på vid behov eller använd sk blotting papers.

    

   ✓  Ska vi vara på ett hotell? Säg gärna till i receptionen att jag kommer och vilken tid så slipper du möta upp mig.




   PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR