OM

OM SOFIA

Foto: Karina Szuter

 

Frilansande makeupartist sedan 2014 som utgår från Helsingborg, men som reser iväg på uppdrag till annan ort för såväl företag som privatpersoner. Makeupartist i Helsingborg, Landskrona, Malmö, Lund, Skåne

Godkänd för F-skatt.

 

Jag har provat på det mesta i yrket som makeupartist och har haft turen att få arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer, något som gett mig en inblick i hur branschen fungerar och som gör att jag ständigt utvecklas som makeupartist.

 

För mig är det en ynnest att få arbeta med något som jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier och driver en blogg där man kan följa min resa, framför och bakom kulisserna. På bloggen (här) kan du också läsa ett lite personligare inlägg om mig.

 

På frilansbasis tar jag flera uppdrag i veckan med allt ifrån bröllop, fest- och eventsminkningar, agentur- och företagsfotograferingar, reklamjobb samt sminkar till tv, film och musikvideos. Jag representeras av Nordic Model Agency och har bl a gjort jobb för Viasat Norge, Allt om Bröllop, AliceDot, Stayhard, Faktum, Tally-ho, H&M, Love Warriors, Funki Models, E.Malla.S, Petra Lilja Design och Made by P. Jag har gjort visningar för E.MallaS, Anna Österlund, Malmö Tillskärarakademi, MODELIVE, Bröllopsmässor mfl och samarbetat med en mängd fotografer som Emelie Ohlsson, Lisa Wikstrand, Karina Szuter, Anna Patarakina, Macs Moser, Tove Frank mfl. Några kända ansikten som jag har haft äran att sminka är Linus Svenning, Maja Gullstrand, Anna Book, Josefine Mattsson, Kicki Danielsson och Ida Gyllensten.

 

Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!