OM

 

Frilansande makeupartist och hårstylist som utgår från Helsingborg och som reser iväg på uppdrag för såväl företag som privatpersoner. Godkänd för F-skatt. Skåne Malmö Landskrona Lund Halmstad Höganäs

 

Jag har provat på det mesta i yrket som makeupartist och har haft turen att få arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer, något som gett mig en inblick i hur branschen fungerar och som gör att jag ständigt utvecklas som makeupartist.

 

På frilansbasis tar jag flera uppdrag i veckan med allt ifrån bröllop, fest- och eventsminkningar, agentur- och företagsfotograferingar, reklamjobb till makeup och hårstyling för film, tv och musikvideos. Jag har bl a gjort jobb för Viasat Norge, Helsingborg Arena & Scen AB, Allt om Bröllop, AliceDot, Stayhard, Madlady, Faktum, Tally-ho, SVT, H&M, Love Warriors, Funki Models, Fingerprints, Petra Lilja Design och Made by P. Några kända ansikten som jag har haft äran att jobba med är Kee Marcello, Nina Söderquist, Johan Boding, Linus Svenning, Maja Gullstrand, Stefan Odelberg, Anna Book, Josefine Mattsson, Kicki Danielsson och Ida Gyllensten. Jag har gjort visningar för E.MallaS, Anna Österlund, Malmö Tillskärarakademi, MODELIVE, varit ansvarig för sminket inför Sundspärlans julshow Rock the Night och stått på Bröllopsmässor. Fotografer som jag arbetat med är bl a Emelie Ohlsson, David Pahmp, Patricija Dacic, Lisa Wikstrand, Carl Ljungberg, Karina Szuter, Loke Roos, Anna Patarakina, Macs Moser, Tove Frank, Lina Arvidsson, Leo Erdfelt mfl. Ta en titt i min portfolio för att se bilder och videos från lite av det jag gjort!

 

För mig är det en ynnest att få arbeta med något som jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier och driver en blogg där man kan följa min resa, framför och bakom kulisserna - här kan du läsa ett lite personligare inlägg om mig. Jag tar också emot elever och färdigutbildade makeupartister för praktik hos mig under handledning (läs mer om vad det innebär att assistera mig här). Jag tycker att det är oerhört lärorikt och viktigt att som egenföretagare och frilansare (sam)arbeta med andra makeupartister så är det så att uppdraget kräver flera på plats, kan jag ordna det. Söker du makeupartist till bröllop, titta in på www.brudmakeup.se för mer information om hur jag och mitt team jobbar med bröllop!

 

Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!