OM


Frilansande makeupartist och hårstylist som utgår från Helsingborg och som reser iväg på uppdrag för såväl företag som privatpersoner vart det än bär. Godkänd för F-skatt.


Professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion som har provat på det mesta i yrket. Jag har haft turen att få arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer, något som gett mig en bred erfarenhet av branschen. Uppdragen tar mig ut på resor runtom i Skåne och angränsande län, men även till andra städer i Sverige och utomlands. Så du är välkommen med din förfrågan vart det än bär!


På frilansbasis tar jag flera uppdrag i veckan med allt ifrån bröllop, fest- och eventsminkningar, agentur- och företagsfotograferingar, reklamjobb till makeup och hårstyling för film, tv och musikvideos. Jag har bl a gjort jobb förNågra kända ansikten som jag har haft äran att jobba med är Kee Marcello, Nina Söderquist, Johan Boding, Jannike Stenlund, Linus Svenning, Maja Gullstrand, Stefan Odelberg, Anna Book, Kicki Danielsson och Ida Gyllensten. Jag har gjort visningar för Anna Österlund, Malmö Tillskärarakademi, MODELIVE Malmö, varit ansvarig för makeup och hår på E.MallaS designshow och Sundspärlans julshow Rock the Night samt deltagit på flertal mässor. Fotografer som jag arbetat med är bl a Jockum Klenell, Emelie Ohlsson, David Pahmp, Patricija Dacic, Lisa Wikstrand, Carl Ljungberg, Karina Szuter, Loke Roos, Anna Patarakina, Macs Moser, Tove Frank, Lina Arvidsson, Leo Erdfelt mfl.


Sedan 2017 driver jag även Brudmakeup.se - ett team av makeupartister och hårstylister som erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop. Vill du veta mer om hur vi jobbar med bröllop, titta in på www.brudmakeup.se!


Läs mer om mina meriter och tidigare uppdrag här och vill du se bilder och videos på lite av det jag gjort, ta gärna en titt i min portfolio!


För mig är det en ynnest att få arbeta med något jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier (sök efter @muasofiaboman så hittar du mig på facebook, Instagram och Snapchat) och driver en blogg där man kan följa min resa, framför och bakom kulisserna - här kan du läsa ett lite personligare inlägg om mig.


Jag tar emot stylistelever under utbildning och nyutexade makeupartister för praktik hos mig under handledning (läs mer om vad det innebär att assistera mig här). Jag tycker att det är oerhört lärorikt och viktigt att som egenföretagare och frilansare samarbeta med andra makeupartister så är det så att uppdraget kräver flera på plats, kan jag ordna det!


Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!