OM SOFIA

FRILANSANDE MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST


 utgår från Helsingborg och reser ut på uppdrag. Godkänd för F-skatt.


Född 1983 i Malmö och uppvuxen i Ödåkra utanför Helsingborg. Professionellt diplomerad makeupartist och egenföretagare sedan 2014 som provat på det mesta i yrket. Jag gör jag makeup, hårstyling och även en del styling inför foto och film främst inom mode och reklam. Trivs allra bäst med att arbeta i team, är självgående och har lätt för att anpassa mig till nya situationer.


Jag har haft möjligheten att arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer inom olika områden, något som gett mig en bred erfarenhet av branschen. Uppdragen tar mig ut på resor runtom i Skåne och angränsande län, men även till andra platser i Sverige och utomlands. Så du är välkommen med din förfrågan vart det än bär!URVAL AV KLIENTERLäs mer om mina meriter och tidigare uppdrag här. Vill du se bilder och videos på lite av det jag gjort, ta en titt i min portfolio!


För mig är det en ynnest att få arbeta med något jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier där du kan följa min resa, framför och bakom kulisserna.


Jag driver Frilansmua.se - en plattform med tips, inspiration och utbildningar online för frilansande makeupartister - och Brudmakeup.se - ett team av makeupartister och hårstylister som erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop.


Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!

Makeupartist Sofia Boman bakom kulisserna på Malin Hedlunds design show på Oxhallen i Helsingborg