OM

FRILANSANDE MAKEUPARTIST & HÅRSTYLIST


- som utgår från Helsingborg och reser ut på uppdrag. Godkänd för F-skatt.


Professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion 2014 som har provat på det mesta i yrket. Jag gör makeup och hårstyling, ibland även styling för foto och film och trivs bäst med att arbeta i team. Som frilansande makeupartist har jag haft möjligheten att arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer, något som gett mig en bred erfarenhet av branschen.


Uppdragen tar mig ut på resor runtom i Skåne och angränsande län, men även till andra städer i Sverige och utomlands. Så du är välkommen med din förfrågan vart det än bär!URVAL AV KLIENTERLäs mer om mina meriter och tidigare uppdrag här och vill du se bilder och videos på lite av det jag gjort, ta gärna en titt i min portfolio!


För mig är det en ynnest att få arbeta med något jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier och driver en blogg där man kan följa min resa, framför och bakom kulisserna. Jag tycker att det är oerhört lärorikt och viktigt att som egenföretagare och frilansare samarbeta med andra makeupartister, så jag tar emot stylistelever och nyutexade makeupartister för praktik och handledning samt driver @frilansmua med tips för dig som är eller vill bli makeupartist.


Sedan 2017 driver jag Brudmakeup.se - ett team av makeupartister och hårstylister som erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop. Vill du veta mer om hur vi jobbar med bröllop, titta in på www.brudmakeup.se! Frilansar du som makeupartist och vill jobba extra med bröllop? Läs mer om hur du blir medlem och en del av vårt team här!


Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!

Makeupartist Sofia Boman bakom kulisserna på Malin Hedlunds design show på Oxhallen i HelsingborgPROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR