OM

Frilansande makeupartist och hårstylist som utgår från Helsingborg och som reser iväg på uppdrag vart det än bär. Godkänd för F-skatt.


Professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion som har provat på det mesta i yrket. Jag har haft möjligheten att få arbeta med allt ifrån privatpersoner och professionella till välkända namn och aktörer, något som gett mig en bred erfarenhet av branschen. Uppdragen tar mig ut på resor runtom i Skåne och angränsande län, men även till andra städer i Sverige och utomlands. Så du är välkommen med din förfrågan vart det än bär!URVAL AV KLIENTER
Sedan 2017 driver jag Brudmakeup.se - ett team av makeupartister och hårstylister som erbjuder makeup och hårstyling inför bröllop. Vill du veta mer om hur vi jobbar med bröllop, titta in på www.brudmakeup.se!


Läs mer om mina meriter och tidigare uppdrag här och vill du se bilder och videos på lite av det jag gjort, ta gärna en titt i min portfolio!


För mig är det en ynnest att få arbeta med något jag älskar och träffa så många kreativa och inspirerande människor. För att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra är jag aktiv i sociala medier (sök efter @muasofiaboman så hittar du mig på facebook, Instagram och Snapchat) och driver en blogg där man kan följa min resa, framför och bakom kulisserna - här kan du läsa ett lite personligare inlägg om mig.


Jag tar emot stylistelever under utbildning och nyutexade makeupartister för praktik hos mig under handledning (läs mer om vad det innebär att assistera mig här). Jag tycker att det är oerhört lärorikt och viktigt att som egenföretagare och frilansare samarbeta med andra makeupartister så är det så att uppdraget kräver flera på plats, kan jag ordna det!


Följ mig gärna i sociala medier och kontakta mig för offert, bokning eller om du så bara har några frågor!

Makeupartist Sofia Boman bakom kulisserna på Malin Hedlunds design show på Oxhallen i Helsingborg


PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST   |   FOUNDER OF BRUDMAKEUP.SE   |   FÄRG MAKEUP AMBASSADOR