Välkommen!

http://sofiaboman.com/blog/2015/05/08/valkommen/

När jag startade mitt företag och påbörjade min karriär som makeupartist för ca ett år sedan trodde jag inte att jag skulle börja blogga, men det var även mycket annat som jag inte trodde då.

Inte trodde jag att jag med en annan utbildningsbakgrund och en helt annan inriktning i livet skulle kunna ta mig fram som makeupartist. Att jag skulle träffa så många inspirerande och kreativa människor som ägnar sina liv åt konst i olika former. Att jag skulle få lära känna så många härliga, gästvänliga människor som öppnar upp sina hem för mig. Att jag, ett år från starten, skulle ha fullt upp med att boka in uppdrag som trillar in på mejlen.

Men, nu är jag här. Så uppfylld, motiverad och hoppfull. Det känns fantastiskt att kunna tänka tanken att det faktiskt ändå inte är helt omöjligt för mig att kunna ägna mig åt konsten.

Ännu en skönhetsblogg? Nja. Det skulle det väl kunna kallas, men det är inte riktigt vad jag tänkt mig. Det har hänt så mycket sedan jag påbörjade min resa och det finns så mycket som jag skulle vilja dela med mig av – upplevelser och erfarenheter, tips och svar på vanliga frågor som jag får. Och det är just det som är min tanke med den här bloggen.

Jag vill ge en inblick i yrket som makeupartist – vad det innebär för mig – och berätta om sånt som jag önskat att jag kunde läsa om när jag påbörjade min resa för ett år sedan. Om svårigheter och möjligheter som makeupartist. Om företagande och marknadsföring. Om det som sker bakom kulisserna. Om berättelserna, idéerna och tankarna bakom bilder och projekt som får en kort stund i rampljuset, men som det ligger så mycket arbete bakom. Det vill jag skriva om.

Jag hoppas på att kunna inspirera och öppna upp för nya perspektiv på smink och yrket som makeupartist och det vill jag göra tillsammans med er. Så kommentera gärna inläggen eller skicka era synpunkter, frågor och reflektioner till mig.

Tack för att du tog dig tid att läsa mitt första försök till ett inlägg!

@muasofiaboman

 

 

 

 

4 kommentarer

Lämna en kommentar