Frilansa som Makeupartist!

Vill du frilansa som makeupartist? Kanske utbildar du dig just nu till makeupartist eller så frilansar du redan, men vågar inte riktigt ta steget att starta företag? Du vill kanske ha hjälp med hur du kommer igång med ditt varumärke och når ut? Du är grym på makeup, men kan inget eller lite om egenföretagande, företagsekonomi och marknadsföring?

Jag får ständigt frågor om företagande, marknadsföring och makeupartistyrket i stort så nu har jag startat @frilansmuaInstagram och Facebook där jag delar med mig av mina tips och erfarenheter för att hjälpa dig att våga kasta dig ut i branschen. Följ mig gärna, kommentera och ställ dina frågor!

Genom att dela med mig av det som jag önskar att jag visste mer om när jag startade eget och började frilansa – om fallgropar och möjligheter, om företagande, nätverkande och marknadsföring, om det som sker bakom kulisserna som får en kort stund i rampljuset, men som det ligger så mycket arbete bakom – vill jag öppna upp för nya perspektiv på makeupartistyrket, inspirera och motivera makeupartister att våga ta steget att frilansa och driva eget!

För mig är det en ynnest att få arbeta med något jag älskar och även om det till och från är tufft så är det bland det bästa jag gjort! Är det så att det även är din dröm så vill jag hjälpa dig att uppnå den!

Lämna en kommentar