Mors dag

På söndag är det mammornas dag! I min familj brukar vi uppmärksamma dagen genom att uppvakta min mamma och mormor lite extra, umgås och äta något gott tillsammans. Jag brukar ge något litet i present och en blomma, men denna gång funderade jag på om jag skulle hitta på något annat. Nu lär ju årets present inte bli någon överraskning för min mamma eftersom hon flitigt följer min blogg… Så, det här är till dig mamma och alla andra mammor därute! ♥︎

Jag kontaktade Jeanette Birkholm för att höra om hon var intresserad av att fotografera mig, min mamma och min mormor som en gåva från mig på mors dag. Vi har haft ett antal fotograferingar tillsammans, jag och Jeanette (se gärna fler av hennes bilder i min portfolio och på hennes facebooksida), och jag älskar hennes sätt att jobba på. Hon är mycket professionell och målmedveten, får sina kunder att slappna av framför kameran och så lyckas hon fånga de där speciella ögonblicken. En Jeanette-fotografering tillsammans med min mamma och mormor ville jag ha!

Jeanette älskade idén så vi spann vidare på den och bara efter en kort stund hade vi satt ihop ett koncept som vi tillsammans nu vill erbjuda andra. Vi tänker oss en generationsfotografering, en upplevelse och ett minne för livet. Mor och dotter fotografering. Mormor, mor och barn/barnbarn fotografering. Morföräldrar/föräldrar och barn/barnbarn fotografering. Ja, ni förstår konceptet.. :)

Presentpaketet innehåller makeup och hårstyling inför en generationsfotografering och framkallade foton (se bild nedan för mer information). Fram till mors dag får du nu dessutom 500 kr rabatt om du uppger ”MOR2015” vid bokning! 

 

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 14.20.59

 

1 kommentar

Lämna en kommentar