Mässa i kärlekens tecken

Även om det bara är februari månad så är bröllopssäsongen igång för oss som arbetar med bröllop. Bokningarna trillar in och förberedelserna är igång för fullt. Efter att ha legat sjuk i influensa i en vecka, har jag blivit otålig över att inte ha kunnat hantera de bokningar som kommit in. Det är också därför jag inte har gjort några uppdateringar om förra helgens bröllopsmässa som var så lyckad. Men nu har jag förflyttat mig från sängen till soffan så sakta men säkert kommer jag kunna ta mig an uppgifter jag inte hunnit med.

Förra helgen var jag iväg på Sveriges största bröllopsmässa Bröllopsfeber på Slagthuset i Malmö och jag hade äran att få dela monter med designern Petra Olofsson, Made by P, och fotografen Gina Ljungberg. Tillsammans med min praktikant demonstrerade jag Petras vackra handgjorda håraccessoarer genom att göra snabba håruppsättningar på besökarna i montern. Innan besökarna började trilla in, gjorde min praktikant Emma en jättefin håruppsättning på mig med ett av Petras vackra hårsmycken.

Nedan följer några glimpsar från lördagen. Bilderna är tagna av Petra.

Mässa10

Mässa8

 Snabba håruppsättningar på besökarna för att demonstrera Petras hårsmycken.

  Mässa7  Mässa6  Mässa5  Mässa4  Mässa1

Mässa

Evighetssymbolen.

Är du intresserad av att se mer av Petras hårsmycken, ta en titt i hennes webbshop!
För fler fina bilder från Bröllopsmässan, klicka in på Ginas blogg.

Stort tack till alla som besökte oss i montern och till dig Petra för att vi fick vara med!

@muasofiaboman

Följ min blogg med Bloglovin

Lämna en kommentar